Gezondheid

Partners - Gezondheid

- Hospiatlisatieverzekering: De hospitalisatieverzekering vergoedt de kosten van een verblijf in het ziekenhuis en een aantal andere kosten.
Deze verzekering maakt deel uit van de aanvullende ziektekostenverzekeringen omdat ze de kosten helemaal of gedeeltelijk betaalt die de patiënt normaal zelf zou moeten betalen nadat het ziekenfonds is tussengekomen.
In de meeste gevallen is er een vrijstelling of franchise voorzien. Dat wil zeggen dat u als verzekerde zelf een deel van de kosten moet dragen.

- Tandverzekering: Een mooi en verzorgd gebit is belangrijk voor uw gezondheid en uw zelfvertrouwen. Maar het onderhoud ervan is vaak een grote hap uit uw budget omdat sommige behandelingen kostelijk kunnen zijn. De oplossing? Een tandzorgverzekering.

- Zorgverzekering: Verlies van autonomie kan iedereen op elk moment overkomen. Een klein gezondheidsprobleem kan al snel uw dagelijkse routine verstoren en ervoor zorgen dat u hulp nodig hebt bij de dagdagelijkse taken, zoals u aankleden, u wassen, naar het toilet gaan, koken, boodschappen doen en de kinderen naar school brengen. Hier kan een zorgverzekering hulp bieden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.